In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare. Va oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate, totul pentru a va putea exprima cat mai respectuos compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta!

Iata ce servicii funerare va punem la dispozitie, in ordinea in care trebuiesc indeplinite: constatare deces, toaletare decedat, imbalsamare, inchiriere catafalc, acte necesare declarare deces, manipulare decedat / sicriu, ajutor inmormantare, transport funerar, aranjamente florale, cos biserica, organizari parastase, locuri de veci, practica cimiteriala, monumente, pietre funerare, fotoceramica, incinerare.


 • Servicii Funerare Non Stop!

  constatare deces
  Pret Constatare Deces: intrebati

  Constatare Deces

  In clipe de maxima tristete va punem la dispozitie un medic pentru constatarea decesului. Pentru confirmarea medicala a mortii cerebrale trebuie efectuate 2 examinari la interval de cel putin 6 ore.

  Certificatul medical constatator de deces (CMCD) se elibereaza post-mortem numai dupa implinirea a 24 de ore de la deces. Imbalsamarea se efectueaza numai in urma emiterii certificatului constatator de deces.

  Va recomandam alegerea unuia dintre pachetele funerare oferite pentru a beneficia de o reducere substantiala de pret!

 • Servicii Funerare Non Stop!

  toaletare decedat
  Pret Toaletare Decedat: intrebati

  Toaletare Decedat

  Va oferim servicii funerare de toaletare a decedatului, servicii ce includ operatiunile de spalat, igienizat, cosmetizat, barbierit, imbracat, asezat in sicriu.

  Va recomandam sa achizitionati serviciul de toaletare a decedatului impreuna cu alte servicii funerare din cadrul unuia dintre pachetele funerare oferite pentru a beneficia de o reducere substantiala de pret!

 • Servicii Funerare Non Stop!

  servicii funerare de imbalsamare
  Pret Imbalsamare: intrebati

  Imbalsamare

  Imbalsamarea se efectueaza numai in urma emiterii certificatului constatator de deces.

  Imbalsamarea reprezinta aplicarea unei metode artificiale de conservare a decedatului prin injectarea acestuia cu substante fluide care impiedica descompunerea.

  Imbalsamarea face parte din acele servicii funerare obligatorii prin lege (altfel nu se poate efectua transportul funerar, nu se poate depune decedatul la capela sau biserica, nu se poate incinera) si trebuie facuta numai de personal calificat. In urma efectuarii acestui serviciu funerar se elibereaza certificatul de imbalsamare.

  Va recomandam alegerea unuia dintre pachetele funerare oferite pentru a beneficia de o reducere substantiala de pret!

 • Servicii Funerare Non Stop!

  inchiriere catafalc
  Pret Inchiriere Catafalc: intrebati

  Inchiriere Catafalc

  Desi nu este obligatoriu, se obisnuieste asezarea sicriului - la domiciliu, in capela sau in biserica - pe un catafalc cu suport de lumanari la cap si la picioare - un postament inalt care permite vizitarea si jelirea decedatului.

  In trecut se foloseau mese sau mai multe scaune pentru a aseza sicriul, insa catafalcul este mult mai util si mai ergonomic decat acestea.

  Printre toate celelalte servicii funerare mentionate, firma noastra va ofera si inchirierea catafalcului pentru 72 de ore.

 • Servicii Funerare Non Stop!

  sala pregatire decedati
  Pret Sala Pregatire Decedati: intrebati

  Sala Pregatire Decedati

  Legea funerara din Romania (102/2014 si H.G. 741/2016) nu mai permite ca decedatul sa fie tinut la domiciliu mai mult de 2 ore de la deces si prevede ca imbalsamarea sa fie efectuata in sali special amenajate.

  Persoana decedata este preluata de la domiciliu si transportata la sala de pragatire, unde se efectueaza procedurile de imbalsamare si toaletare.

  Sala de pregatire a decedatilor este OBLIGATORIE prin lege pentru orice firma de servicii funerare. Aceasta trebuie sa asigure nivelul 2 de biosecuritate si trebuie sa fie dotata conform normelor sanitare prevazute de lege:

  ... sala pregatire decedati
 • Servicii Funerare Non Stop!

  acte necesare declarare deces
  Pret Acte Necesare Declarare Deces: ?

  Acte Necesare Declarare Deces

  Pentru a evita birocratia declararii decesului in aceste clipe de tristete sufleteasca, va punem la dispozitie servicii funerare pentru dobandirea actelor necesare declararii decesului si inmormantarii sau incinerarii: certificatul de deces, adeverinta de inhumare, adeverinta sanepid, adeverinta de transport a decedatului (daca este cazul intre orase), legatura cu procuratura in cazul in care inregistrarea decesului se face in mai mult de 72 de ore.

  Deoarece Certificatul de Deces se obtine in 2024 DOAR de la Primarie, va facem cunoscute actele necesare obtinerii acestuia si, daca doriti, va putem ghida sau chiar insoti la Primarie pentru a va facilita obtinerea certificatului de deces:

  Decedat:

  • buletin de identitate / carte de identitate (original+copie)
  • certificat de nastere (original+copie)
  • certificat constatator al decesului (original+copie)

  Apartinator:

  • buletin de identitate / carte de identitate (original+copie)
  • certificat de nastere (original+copie) sau alt act care sa ateste gradul de rudenie, certificat de mostenitor etc

  Daca doriti sa aflati mai multe informatii va stam NON STOP la dispozitie la unul din telefoanele 0726.282.518 sau 0763.631.849.

 • Servicii Funerare Non Stop!

  manipulare sicriu decedat
  Pret Manipulare Decedat / Sicriu: ?

  Manipulare Decedat / Sicriu

  Manipularea sicriului sau a decedatului presupune transportul si deplasarea acestora de la domiciliu la masina de transport funerar, de la masina la capela sau la biserica, transportul sicriului de la masina in cimitir la locul de veci.

  Manipularea se face de o echipa de 2,3 sau chiar 4 oameni, in functie de greutatea sicriului si a decedatului, de distanta pe care acestea trebuiesc transportate etc.

  Manipularea este optionala pentru pachetele funerare generale si pachetele funerare speciale oferite.

 • Servicii Funerare Non Stop!

  ajutor de inmormantare
  Ajutor de Inmormantare: GRATUIT

  Ajutor de Inmormantare

  Ajutorul de inmormantare este reglementat prin lege si pentru anul 2024 are valoarea de 7567 lei.

  Firma noastra va face o oferta UNICA pe piata de servicii funerare: noi facem toate demersurile la CNPAS pentru incasarea ajutorului de inmormantare. Chiar daca acest lucru dureaza chiar si cateva saptamani, noi va punem la dispozitie PE LOC serviciile funerare alese, iar daca este cazul, va dam si diferenta INAPOI!

  Pentru acest lucru va rugam sa ne puneti la dispozitie: certificatul de deces (original si copie), talonul de pensie in original al decedatului, cerere tip (anexa 11). Aflati tot ce trebuie sa stiti despre ajutorul de inmormantare AICI!

 • Servicii Funerare Non Stop!

  servicii funerare de transport
  Pret Transport Funerar: intreaba

  Transport Funerar

  Serviciul de transport funerar poate avea mai multe utilitati: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela, transportul funerar la cimitir.

  Transportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane sau firme autorizate - care detin o masina funerara autorizata. Serviciile de transport funerar asigurate de firma noastra sunt disponibile pe tot teritoriul Romaniei, atat in Bucuresti cat si in toata tara.

  Va rugam sa consultati toate serviciile noastre pe pagina dedicata pentru transport funerar. Va multumim!

 • Servicii Funerare Non Stop!

  aranjamente florale
  Pret Aranjamente Florale: intreaba

  Aranjamente Florale

  Exprimati-va regretul si dragostea cu ajutorul florilor! Va punem la dispozitie orice fel de aranjamente florale pentru inmormantari, jerbe si coroane traditionale.

  Livrarea aranjamentelor florale se face numai in Bucuresti si in judetul Ilfov.

 • Servicii Funerare Non Stop!

  cos biserica
  Pret Cos Biserica: intreaba

  Cos Biserica

  Conform datinilor bisericesti, cosul este obligatoriu atunci cand se duce decedatul in biserica, la slujba funerara si la cimitir.

  Cosul pentru Biserica trebuie sa contina:

  • produse de panificatie - cap, prescura, arhanghel
  • vin, ulei cu vin, coliva, prosop, lumanari.

 • Servicii Funerare Non Stop!

  organizari parastase
  Pret Organizari Parastase: intreaba

  Organizari Parastase

  Pentru pomenirea mortilor, organizam parastase, slujbe de pomenire si pomeni prin care sa va puteti arata grija si dragostea fata de cei decedati.

  Va punem la dispozitie mai multe restaurante cu care colaboram cat si pachete alimentare, coliva, colaci pentru pomenirea celor trecuti in nefiinta.

  Pentru sfaturi sau alte nelamuriri in legatura cu organizarea parastaselor, va rugam sa ne contactati prin formularul din pagina de contact sau la unul din telefoanele afisate.

 • Servicii Funerare Non Stop!

  locuri de veci
  Pret Locuri de Veci: intreaba

  Locuri de Veci

  In oferta de servicii funerare oferite se gasesc si serviciile pentru gasirea unui loc de veci. La cererea dvs, va putem facilita achizitionarea locului de veci pentru persoana decedata.

  Va rugam sa ne contactati NON STOP la unul din telefoanele 0726.282.518 sau 0763.631.849.

 • Servicii Funerare Non Stop!

  practica cimiteriala
  Pret Practica Cimiteriala: intreaba

  Practica Cimiteriala

  Prin aceste servicii funerare va punem la dispozitie toata gama de servicii legate de cimitir: strangerea osemintelor, transferarea osemintelor dintr-un mormant in altul, inhumari si deshumari. Va putem pune la dispozitie saci pentru oseminte.

  Practica cimiteriala face parte din gama de servicii funerare optionale, pentru preturi sau alte intrebari va rugam sa ne contactati la unul din telefoanele 0726.282.518 sau 0763.631.849.

 • Servicii Funerare Non Stop!

  monumente pietre funerare fotoceramica

  Monumente, Pietre funerare, Fotoceramica

  Va putem furniza la cerere monumente sau pietre funerare pentru locurile de veci, in cazul in care trebuie unele noi sau refacute cele vechi.

  De asemenea puteti veni la noi cu pozele celor dragi pentru a alege dintr-o larga gama de modele de fotoceramica. Va asteptam!

 • Servicii Funerare Non Stop!

  incinerare
  Pret Incinerare: intreaba

  Incinerare

  Desi este impotriva religiei ortodoxe, incinerarea se poate face la dorinta expresa a decedatului sau a familiei acestuia. In prezent in Romania exista un singur crematoriu - in Bucuresti.

  Daca veti opta pentru serviciul funerar de incinerare, va rugam sa aveti in vedere ca vor fi necesare urmatoarele acte: certificatul de deces, adeverinta de inhumare, certificatul de imbalsamare, adeverinta Sanepid, act de identitate al decedatului (original si copie). Noi vom face toate demersurile pentru dvs, vom programa incinerarea si va vom pune la dispozitie sicriul de tranzit si urna necesare.

  Va recomandam sa alegeti unul din cele 2 pachete funerare de incinerare, astfel incat sa evitati toata birocratia si bataile de cap inerente.

 • Inmormantare Gratuita
 • Sala Pregatire Decedati
 • Pomeni si Parastase